RÓLUNK

2017-ben alakult meg a KEYCOHOUSE névre keresztelt kompaktház-üzem Balatonvilágoson, a régi Traubi gyár területén.  A Cég magas színvonalú, előregyártott kompakt épületeket tervez és gyárt. A cél igényes, stílusos, kimagasló minőségű termékek létrehozása, tartós alapanyagok felhasználásával.

A termék egyediségét a hazai piacon a csúcsminőségű CLT (Cross Laminated Timber), azaz keresztirányú rétegragasztással gyártott nagy méretű tömörfa panelekből történő termék előállítás adja. Egy modul 6 db előregyártott, egymáshoz illesztett panelből áll, ami egy statikailag rendkívül stabil és ellenálló, merev szerkezet, rendkívüli hő- és hangszigetelési adottságokkal.

A KEYCOHOUSE kompaktház bizonyíték arra, hogy az építészetben a tömör fogalma nem egyenlő a korlátozottsággal. Éppen ellenkezőleg, egy olyan alternatívát kínál, ami rugalmasan alakítható, ezért gyorsan képes alkalmazkodni akár a folyton változó településszerkezet elvárásaihoz. Ez lehet az az épülettípus, ami képes megbirkózni a piac folyton alakuló sokszínűségével.

Az épületek jellegéből adódóan funkciója elsősorban lakó- és üdülőcélú, de alkalmazásuk egyéb felhasználásra is ideális. Jól működhet kereskedelmi szálláshelyként (kempingek, apartmanházak), irodaként, szociális intézményként, de használható kiállítótérnek, stúdiólakásnak, pop-up store-nak, illetve egyéb kiskereskedelmi célra akár fesztiválokon is. Ideiglenesen vagy hosszú távon szinte bárhol és bármikor telepíthetők.